Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Ordre Børsen

Ordre Børsen - Fremtidens konkurrencemarked

Ordre Børsen er en service hvor virksomheder gratis, anonymt og uforpligtende kan indhente bud fra underleverandører fra ind- og udland. Efter virksomheden via FIELD BRAND har modtaget bud fra underleverandør, er virksomhederne altså ikke forpligtet til at benytte sig af disse bud.


Vores Ordre Børs bryder med den traditionelle måde at handle på. Vores koncept bygger på, at budgiveren skal afgive det laveste bud på en Børsordre, og ikke det højeste bud.

En opgave som lægges ud på Ordre Børsen har en liggetid fra 7 dage og op til 90 dage før opgaven tages af Ordre Børsen. Kunden vælger således selv, uden forvarsel og inden for angivet tidsramme hvornår opgaven skal tages af Ordre Børsen.

Ordre Børsens eftersalgsservice

Når du benytter dig af vores Børstjeneste, så kan du vælge at lade FIELD BRAND stå for kvalitets,- leveranceopfølgning hos underleverandører.

Når du har udfyldt formularen Opret gratis Online Ordrestatus og sendt den til os, så vil du inden for 24 timer modtage brugernavn og password til FIELDCONNECT- DATA, så du kan følge dine indkøbsordrer fra ordreplacering, gennem produktionen og frem til levering.

24/7 service

Field Brand har 24 timers servicesvagt, som modtager, behandler eller viderestiller alle indkomne nødkald fra kunder som benytter vores serviceses.

Field Brand ApS // Ligustervej 7, 3300 Frederiksværk // Telefon: 52 39 73 72 // E-mail: fieldbrand@fieldbrand.dk